Team '23-'24Als team proberen we onze leerlingen, ieder met zijn eigen taken en verantwoordelijkheden, zo goed mogelijk te helpen om te ontwikkelen, te groeien en te bloeien. We willen er bekend om staan dat u altijd bij ons terecht kan met vragen over uw kind(eren).

Staf
Onze a.i. directeur heet Erik van Faassen. Hij wordt in zijn taak bijgestaan door de bouwcoördinatoren en de Intern Begeleiders. Janet Ligtenberg is de onderbouw coördinator van de groepen 1 t/m 4. Corine Voortman is de bovenbouw coördinator van de groepen 5 t/m 8. De Intern Begeleider van de onderbouw is Renate Schulenburg en de Intern Begeleider van de bovenbouw is Brenda Spenkelink. Samen  vormen zij het Management Team. 

Groepsleerkrachten
In alle groepen is de groepsleerkracht verantwoordelijk voor de aan zijn/haar zorg toevertrouwde kinderen. In een aantal groepen is gedurende één of twee dagen per week nog een tweede leerkracht werkzaam. Dit jaar is de verdeling als volgt:

 Groep 1/1i
juf Henny Paalman (ma/di/wo)juf Wilma Gerrits (do/vr) 
 Groep 2
juf Egberdien Haase (ma/di/wo)juf Janet Ligtenberg (do/vr)
Groep 3
juf Rianca ter Haar (ma/di/wo/do/vr)
Groep 4
juf Marieke Tijhuis (ma/di.o/wo/do/vr)juf Janet Ligtenberg (di.m)
Groep 5
juf Lieke Gerritsen (ma/di/wo/do/vr)
Groep 6meester Sander Beltman (ma/di/wo/do/vr)LIO-meester Wouter Buitenhuis (ma/di/wo)
Groep 7
juf Henrike Kodde (ma/di/vr)

juf Anouk Boom (di.o/wo/do)

Groep 8
juf Linda Minkjan (ma/di)meester Bert Eefting (wo/do/vr)

juf Elisabeth Schaap (ma/di/wo/do) ondersteunend in de groepen 3 t/m 8

Overige teamleden
Binnen ons team werkt Dhr. J.K. (Jan Kees) Hillhorst als conciërge. Mevr. M. (Margreet) Rosman is onze administratief medewerkster en de twee interieurverzorgsters zijn Mevr. M. Brunnekreef (Miranda) en Mevr. J. (Jenny) ter Weele.

Studenten
Regelmatig zult u bij ons op school studenten rond zien lopen. Als school zijn we verbonden aan de Gereformeerde Hogeschool VIAA. Zowel eerstejaars tot en met vierdejaars studenten vinden bij ons onderdak. Wij vinden het belangrijk om te investeren in onze toekomstige collega's en krijgen hiervoor vele handen terug in onze klaslokalen.

Ook veel studenten onderwijsassistent kunnen bij ons terecht. Veelal komen zij vanuit de opleiding Aventus in Deventer maar ook stagiaires vanuit andere ROC's lopen bij ons hun stages.