TeamAls team proberen we onze leerlingen, ieder met zijn eigen taken en verantwoordelijkheden, zo goed mogelijk te helpen om te ontwikkelen, te groeien en te bloeien. We willen er bekend om staan dat u altijd bij ons terecht kan met vragen over uw kind(eren).

Staf
Onze directeur heet Gertjan van Dijk. Hij wordt in zijn taak bijgestaan door de bouwcoördinatoren en de Intern Begeleiders. Samen  vormen zij de staf. Janet Ligtenberg is de onderbouw coördinator van de groepen 1 t/m 4. Bert Ligtenberg is de bovenbouw coördinator van de groepen 5 t/m 8. De Intern Begeleider van de onderbouw is Annie Hoekstra en de Intern Begeleider van de bovenbouw is Ria Schuitemaker (in verband met ziekte wordt Ria op dit moment vervangen door Brenda Spenkelink).

Groepsleerkrachten
In alle groepen is de groepsleerkracht verantwoordelijk voor de aan zijn/haar zorg toevertrouwde kinderen. In een aantal groepen is gedurende één of twee dagen per week nog een tweede leerkracht werkzaam. Dit jaar is de verdeling als volgt:

 Groep 1
 juf Egberdien Haasejuf Janet Ligtenberg
 Groep 2
juf Henny Paalmanjuf Wilma Gerrits
Groep 3a
juf Henriëtte Snellinkjuf Wilma Gerrits
Groep 3b/5b
juf Henrike Koddejuf Marianne Kosters
Groep 4
juf Marieke Tijhuisjuf Lieke Gerritsen
Groep 5a
juf Anouk Boomjuf Heleen Elsinga
Groep 6
juf Elisabeth Schaap

juf Brenda Spenkelink

juf Janet Ligtenberg

Groep 7
juf Corine Voortman
Groep 8ameester Bert Ligtenbergjuf Marianne Kosters
Groep 8bmeester Sander Beltmanjuf Heleen Elsinga


Overige teamleden
Binnen ons team werkt Dhr. J.K. (Jan Kees) Hillhorst als conciërge. Mevr. M. (Margreet) Rosman is onze administratief medewerkster en de twee interieurverzorgsters zijn Mevr. T (Truus) Zwoferink en Mevr. J. (Jenny) ter Weele.

Studenten
Regelmatig zult u bij ons op school studenten rond zien lopen. Als school zijn we verbonden aan de Gereformeerde Hogeschool VIAA. Zowel eerste jaars tot en met vierde jaars studenten vinden bij ons onderdak. Wij vinden het belangrijk om te investeren in onze toekomstige collega's en krijgen hiervoor vele handen terug in onze klaslokalen.

Ook veel studenten onderwijsassistent kunnen bij ons terecht. Veelal komen zij vanuit de opleiding Aventus in Deventer maar ook stagiaires vanuit andere ROC's lopen bij ons hun stages.