TeamAls team proberen we onze leerlingen, ieder met zijn eigen taken en verantwoordelijkheden, zo goed mogelijk te helpen om te ontwikkelen, te groeien en te bloeien. We willen er bekend om staan dat u altijd bij ons terecht kan met vragen over uw kind(eren).

Staf
Onze directeur heet Gertjan van Dijk. Hij wordt in zijn taak bijgestaan door de bouwcoördinatoren en de Intern Begeleiders. Samen  vormen zij de staf. Henriëtte Snellink is de onderbouw coördinator van de groepen 1 t/m 4. Bert Ligtenberg is de bovenbouw coördinator van de groepen 5 t/m 8. De Intern Begeleider van de onderbouw is Annie Hoekstra en de Intern Begeleider van de bovenbouw is Ria Schuitemaker.

Groepsleerkrachten
In alle groepen is de groepsleerkracht verantwoordelijk voor de aan zijn/haar zorg toevertrouwde kinderen. In een aantal groepen is gedurende één of twee dagen per week nog een tweede leerkracht werkzaam. Dit jaar is de verdeling als volgt:

Groep 0 (start in 2018)  
 Groep 1juf Egberdien Haasejuf Heleen Elsinga
 Groep 2juf Marieke Tijhuis
Groep 3juf Henny Paalmanjuf Wilma Gerrits
Groep 4ajuf Henriette Snellinkjuf Marianne Kosters
Groep 5ajuf Elisabeth Schaapjuf Anouk Boom en juf Heleen Elsinga
Groep 5bjuf Henrike Koddejuf Anouk Boom
Groep 6juf Corine Voortmanjuf Gerdieneke Alfing
Groep 7juf Esther Edwards
Groep 8meester Bert Ligtenbergjuf Corine Voortman

Via de pagina 'groepen' kunt u verdere informatie vinden.

Overige teamleden
Binnen ons team werkt Dhr. J.K. (Jan Kees) Hillhorst als conciërge. Mevr. M. (Margreet) Rosman is onze administratief medewerkster en de twee interieurverzorgsters zijn Mevr. T (Truus) Zwoferink en Mevr. J. (Jenny) ter Weele.

Stagiaires
Regelmatig zult u bij ons op school stagiaires rond zien lopen. Als school zijn we verbonden aan de Gereformeerde Hogeschool VIAA. Zowel eerste jaars tot en met vierde jaars studenten vinden bij ons onderdak. Wij vinden het belangrijk om te investeren in onze toekomstige collega's en krijgen hiervoor vele handen terug in onze klaslokalen.

Ook veel studenten onderwijsassistent kunnen bij ons terecht. Veelal komen zij vanuit de opleiding Aventus in Deventer maar ook stagiaires vanuit andere ROC's lopen bij ons hun stages.