Schoolgids 2023-2024

 

 

U vertrouwt uw kind(eren) zo'n 8 jaar lang (8000 uren) toe aan de zorg van de leerkrachten van onze school. Daarom is het natuurlijk belangrijk dat u weet waar uw kind naar toe gaat en waar wij als school voor staan. 

In de schoolgids geven we informatie over allerlei onderwerpen. We leggen uit waarom op een bepaalde manier les geven en wat de uitgangspunten hiervoor zijn. Ook vindt u er informatie over de organisatorische schoolaspecten. Elk schooljaar verschijnt er een nieuwe gids met actuele informatie.

De schoolgids is bedoeld voor ouder(s)/verzorger(s) die hun kind nu al op onze school hebben, maar ook voor ouder(s)/verzorger(s) van toekomstige leerlingen en voor mensen die op onze school willen werken.

U kunt de schoolgids van het schooljaar 2023-2024 hier downloaden.  

Naast de schoolgids hebben we ook een schoolplan. Dit ligt op school ter inzage en is ook op deze site te lezen. Hierin staan onze doelen, waar we de komende jaren aan werken. 

We hopen dat u onze schoolgids met plezier zult lezen. Vanzelfsprekend bent u altijd welkom op onze school; voor vragen, een toelichting, meer informatie, het proeven van de sfeer en het zien van de schoolpraktijk!