Uw kind binnenkort naar de basisschool?

 

  

 

Donderdag 25 januari 2018 organiseren wij een open inloop voor ouders die hun (eerste) kind willen aanmelden en op zoek zijn naar een school.

In  de plaatselijke pers en de diverse kerkbodes wordt deze datum ook bekend gemaakt, evenals in onze wekelijkse nieuwsbrief 'Contact'. Vanzelfsprekend is er voor u dan de gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met onze school. We leiden u rond en kunnen uw vragen beantwoorden. U bent van harte welkom!

Wilt u tussentijds uw kind aanmelden, neemt u dan vooraf contact op met ons. U kunt op school een inschrijfformulier afhalen of via deze site downloaden.

Als  uw kind is ingeschreven hoort u ongeveer vier weken voor de vierde verjaardag, of voor de zomervakantie, wanneer uw zoon of dochter voor het eerst wordt verwacht. Uw kind mag van te voren vier middagen of ochtenden komen kennismaken. U krijgt als ouder(s)/verzorger(s) hierover bericht van de school.

Neem ook een kijkje op de site www.rijksoverheid.nl/basisonderwijs . Hier vindt u allerlei belangrijke en handige informatie en tips.