Uw kind binnenkort naar onze basisschool?

 

 

Bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)? Of heeft u al gekozen voor onze school? Jaarlijks organiseren wij een Open Dag waar u van harte welkom bent om onze school te bezoeken én om nieuwe leerlingen aan te melden. Dit schooljaar zal deze Open Dag plaats vinden op donderdag 18 januari 2024. U kunt met onze school bellen of mailen om een afspraak te maken voor een kennismaking met onze school. U krijgt de gelegenheid om op school rond te kijken en met de directie en enkele groepsleerkrachten kennis te maken. Ons telefoonnummer is: 0548-540 799 en ons mailadres is: info@constantijnschool.net

Wanneer uw kind 4 jaar wordt tussen 1-8-2023 en 1-8-2024 kunt u uw kind direct aanmelden. Het aanmeldformulier voor het schooljaar 2023-2024 kunt u downloaden via deze
link
en invullen. Wilt u het formulier, voorzien van de handtekening van beide ouders of verzorgers, meenemen? 

Ook ouders, die al kinderen bij ons op school hebben, moeten deze dagen broertjes of zusjes aanmelden. Deze ouders mogen het inschrijfformulier ook eerder inleveren in de brievenbus van onze school. Aanmelden is belangrijk voor ons in verband met het maken van de plannen voor de volgende cursus. 

Als  uw kind is ingeschreven, hoort u ongeveer vier weken voor de vierde verjaardag, of voor de zomervakantie, wanneer uw zoon of dochter voor het eerst wordt verwacht. Uw kind mag van te voren vier middagen of ochtenden komen kennismaken. U krijgt als ouder(s)/verzorger(s) hierover bericht van de school.

Wilt u nog wat meer informatie? Dat kan via deze websites:
Informatie over onze schoolvereniging: www.pcporijssen.nl
Via deze link 'Scholen op de kaart' kunt u alvast digitaal een kijkje komen nemen.
Neem ook een kijkje op de site www.rijksoverheid.nl/basisonderwijs . Hier vindt u allerlei belangrijke en handige informatie en tips.